Tilaa Ilmakas-ilmanvaihtosuodatin

Tuloilmalaitteen suodatin tulee vaihtaa 1-2 kertaa vuodessa. Suodattimen vaihto on tärkeää, kun halutaan puhdas ja raikas sisäilma. Jos suodatin jätetään vaihtamatta, suodattimelle suunniteltu pölykuorma ylittyy ja suodattimen tekniset ominaisuudet alkavat heiketä. Tukossa oleva suodatin estää korvausilman saannin venttiilin kautta. Suodattimeen kertynyt pöly on myös kasvualusta homeelle.

Täytä tilauslomake

Jatkuvassa tilauksessa ensimmäisen toimituksen jälkeen suodattimien toimituskuukausi on huhtikuu. Toimitamme koko vuoden suodattimet yhdellä kertaa. (2 x suodatin/tuloilmalaite) Näin säästät toimituskuluissa. Jatkuvan tilauksen irtisanomisaika on 1 kk irtisanomisen saapumisesta. Irtisanominen on maksuton.

Hintaan lisätään toimituskulut 8.90 € / lähetys lähimpään postiin toimitettuna. Postikulut veloituksetta yli 80 € tilauksissa.  

Huomioithan kestotilaajan edun, tällöin saat hinnasta jatkuvan 10 % alennuksen. Kannattaa tilata myös koko vuoden suodattimet yhdellä (2x suodatin/tuloilmalaite) kertaa, jolloin säästät toimituskuluissa.

HUOM! Siirrä suodattimen tukirengas vanhasta suodattimesta uuteen suodattimeen.

Ilmakas M5 (EU5) tuloilmasuodattimet valmistetaan Suomessa. Käytetyn suodattimen voi hävittää energiajätteenä.

Miksi alkuperäinen Ilmakas™ tuloilmasuodatin?

Olemme testanneet Suomen markkinoilla olevia kolmannen osapuolen valmistamia tarvikesuodattimia. Kun valitset alkuperäisen Ilmakas tuloilmasuodattimen voit olla varma, että suodatinominaisuudet kuten tiiviys, kosteudenkesto, suodatusominaisuudet ja yhteensopivuus ovat varmasti huippu laatua! Emme suosittele tarvikesuodattimien käyttöä edes tuloilmalaitteessa, jonka takuuaika on päättynyt.

Toimitusehdot

Tuote- ja hintatiedot

Kaikkien tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisuillamme. Kaikki esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat koskevat kotimaan tilauksia. Hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu.

Toimitus ja kulut

Tilaukset toimitetaan lähimpään Matkahuollon asiamiespisteeseen bussiennakolla, ellei muuta ole mainittu.

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset matkahuoltoon 2-3 vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Toimittamatta jättäminen

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta puutteellisiin henkilötietoihin, luottotietoihin tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan bussiennakolla lähetyksen noudon yhteydessä.

Kuljetusvauriot

Mikäli tilatut tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksen yhteydessä, tee heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin uuden tuotteen toimittamiseen liittyen.

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassanne tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirhe pyydämme Teitä ottamaan yhteyttä välittömästi asiakaspalveluumme.

Epäiletkö puutteellista ilmanvaihtoa?

Tilaa maksuton ilmanvaihdon kartoitus.

Kartoituksen jälkeen tiedät, miten saat sisäilmasta raikkaan.

Maksuttomalla kotikäynnillä asiantuntijamme tutkii kotisi ilmanvaihdon teknisen kunnon ja toimivuuden sekä antaa käytännön vinkkejä, miten ilmanlaatua voi parantaa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, kalenterimme täyttyy nopeasti. 
Vastaamme yhteydenottoihin niin pian kuin mahdollista.

Kärsitkö huonosta sisäilmasta?

Tilaa maksuton ilmanvaihtotarkistus