Ilmakas on ilmanvaihdon asiantuntija

Ilmakas Oy on vanhojen talojen ilmanvaihtoremonttien markkinajohtaja Suomessa. Tuotamme kokonaisvaltaista, luotettavaa asiantuntijapalvelua, jonka tärkein arvo on tyytyväinen asiakas. 

Hyödynnämme vuosien varrella hankittua osaamistamme rakennusalalta. Jokainen asiakkaamme saa laadukkaan ja juuri omaan kotiin soveltuvan järkevän ilmanvaihtoratkaisun – olipa kyseessä millainen talo hyvänsä.

Ilmakas™ syntyi asiakkaiden tarpeesta. Tehdessämme kuntotutkimuksia vanhoihin taloihin huomasimme, kuinka yleisiä puutteellisen ilmanvaihdon aiheuttamat sisäilmaongelmat ovat. Törmäsimme jatkuvasti asiakkaiden esittämään kysymykseen: miten päästä eroon huonosta sisäilmasta?

Ihmiset kaipasivat ratkaisua – jotakin muuta kuin suunnittelijoiden ja konsulttien tyypillisesti ehdottamaa kallista, koneellista ilmanvaihtoa. Ratkaisua, joka ottaisi huomioon rakennuksen erityispiirteet ja asukkaiden toiveet. Tartuimme haasteeseen ja niin syntyi Ilmakas™.

Markku Vuorma

Matti Torkkola

Miksi Ilmakas?

Kustannustehokas

Hinta on noin kolmannes koneellisen ilmanvaihdon kustannuksista. Ilmakas™ on edullinen käyttää ja ylläpitää.

Asiantunteva

Innovatiivisen ratkaisun ovat kehittäneet vuosikymmeniä ilmanlaadun parissa työskennelleet asiantuntijat.

Reilu

Aloita tilaamalla ilmanvaihdon kuntotarkistus. Se on maksuton eikä sido mihinkään.

Lisää hyvinvointia

Puhdas sisäilma parantaa asuinmukavuutta ja ennaltaehkäisee sairastelua. Sisäilmaongelma on pahimmillaan terveydelle haitallinen.

Toimiva

Ilmakas™ on tutkittu ja testattu ratkaisu. Se ei aiheuta vedon tunnetta, ja toimii myös kesällä, vaikka sisä- ja ulkolämpötila eivät eroa toisistaan.

Turvallinen

Ei aiheuta yli- eikä alipainetta rakennukseen. Ilmanvaihdon toimivuus varmistetaan tarkoilla säädöillä ja mittauksilla.

Kokemuksia

KATSO VIDEO: ”Päädyimme Ilmakkaaseen tehokkaan ja taloyhtiölle helpon kokonaisratkaisun ansiosta”

Ilmakas-ilmanvaihtoratkaisu tehosti asunto-osakeyhtö Huhtakoukko 10:n kaikkien asuntojen ilmanvaihtoa. Asensimme Ilmakkaan ensiksi pilottina yhteen asuntoon, minkä jälkeen toimivaksi todettu ratkaisu otettiin käyttöön kaikissa muissakin asunnoissa.

Lue lisää

KATSO VIDEO: Ilmakas poisti tunkkaisen sisäilman rivitaloasunnosta

– Aamuisin on mukavampi herätä, kun ilma on raikasta, sanoo Pauliina. Ilmakas-ilmanvaihtoratkaisu saa kiitosta myös täysin äänettömästä ilmanpoistolaitteesta, jota voi tarvittaessa ohjata älypuhelimella.

Lue lisää

Sisäilma raikastui huomattavasti ilmanvaihdon tehostamisen myötä

Ilmakas toteutti espoolaisten Juha Mutikaisen ja Jessica Alanderin perheen kotiin ILMAKAS™-ilmanvaihtoremontin keväällä 2017, kun vuonna 1939 rakennetun talon painovoimainen ilmanvaihto kaipasi tehostamista. Remontin lopputuloksena ilma kiertää oikein ja oikeista paikoista sisään sekä ulos.

Lue lisää

Epäiletkö puutteellista ilmanvaihtoa?

Tilaa maksuton ilmanvaihdon kartoitus.

Kartoituksen jälkeen tiedät, miten saat sisäilmasta raikkaan.

Maksuttomalla kotikäynnillä asiantuntijamme tutkii kotisi ilmanvaihdon teknisen kunnon ja toimivuuden sekä antaa käytännön vinkkejä, miten ilmanlaatua voi parantaa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, kalenterimme täyttyy nopeasti. 
Vastaamme yhteydenottoihin niin pian kuin mahdollista.

Kärsitkö huonosta sisäilmasta?

Tilaa maksuton ilmanvaihtotarkistus